Внесете нов стил в начина си на обличане

Пристрастени ли сте в добрия стил? Хвърляте сума пари по скъпи и луксозни дрехи и често ви се налага да обяснявате, че това не е просто каприз, а начин на живот и на изразяване на вашата индивидуалност. Спомняте си думите на дизайнерката Коко Шанел, която казва, че модата може да отмине бързо, но стила остава завинаги , нали?

Няма как да отречем, че проявата на лош вкус по отношение на стила и начина на обличане са повели надолу доста успешни модели, певици, актриси. Защо е така? Защото колкото и странно да звучи, днес възприемаме хората около себе си изцяло по външността им. Ако се питате защо, отговорът е кратък и ясен – живеем прекалено забързано, за да имаме време да се опознаем. Общуваме интерактивно и изразяваме емоциите си чрез социалните мрежи. Облеклото често е един от най-преките начини да покажем кои сме и какво харесваме, мразим, търсим в живота си. Затова тениски с надписи и символи са толкова търсени и популярни не само сред младежи и тийнейджъри, но и сред зрелите хора.

Ако искате и вие да се чувствате в свои води и да изразите същността си, можете да разнообразите своя стил и да внесете нови свежи модни идеи.

За дамите нотка закачливост и секси привкус в дрехите могат да сторят истински чудеса, в начина по който ще бъдат възприемани от хората. Ако това е вашата цел, опитайте с панталони с висока талия, свежи бермуди, нова рокля с флорални мотиви и по-отворено деколте или хита на този сезон – уголемен тишърт. Можете да го носите с панталони с висока талия, деним в стила на 60 – те години, мини пола по тялото. За да изглеждате добре с тази визия е важно да постигнете баланс – тоест да съчетаете тишърта с по-вталени дрешки и високи платформи.

Друг уникален начин да се подчертае вашия стил е чрез минималистичен тренчкот. Класика!