Всесезонни дрехи

Да, точно като търсените от приятеля ти всесезонни гуми за автомобила, можеш да се сдобиеш с т. нар. всесезонни дрехи, които да носиш през цялата година.

Защо ли? Защото по този начин си едновременно супер актуална, пестиш пари и не препълваш гардероба си с излишни дрехи, които обличаш един – два пъти и вече не ползваш.

При положение, че и ние модните фенки, трябва да допринасяме с нещо в пестенето на ресурси и опазването на околната среда, даваме зелена светлина на многофункционалните и модерни дрехи, които се носят по всяко време на годината.

Първата от тях е, разбира се, панталонът. Когато се сдобиете с панталон в духа на 70 –те години и го съчетаете с вталена риза, вие сте готови за работна среща, парти и разходка с приятели. Не мислете, че скини моделите са тотален хит, който е вечен. Напротив, широките крачоли се завръщат с пълна сила и това, което ни остава да направим, е да се сдобием с подобен модел или да изровим такъв, закупен през предишните години. Нали модата е добре забравеното старо?

Друга функционална и красива дреха е вини панталонът с висока талия. Харесваме го, защото можем да го носим както през зимата, с клин или плътен чорапогащник, така и през летните жеги по голи крака. Кройката е такава, че вие изглеждате по-стройна и много привлекателна, особено ако го комбинирате с колежански блейзър.

Роклята с гол гръб и дантелената риза са следващото попълнение в графата всесезонни дрехи, които трябва да имате. Не мислете, че дантелата е подходяща само за по-официални случаи. Тя може да ви придаде изисканост и елегантност, дори и без да ви се налага да се обличате за специален повод. Роклята с гол гръб, особено когато е черна може да ви превърне в жена вамп и да накара хората да проявят нещо повече от интерес и любопитство към вашата персона. Трябва да я притежавате ,независимо от сезона.