Да заложим на розово

Да погледнем на света през розови очила? Защо не! Модата ни дава възможност да променим настроението си, дори начина си на живот. Ако искате силно да сте точно определен тип човек, чрез дрехите, дори и за кратко, можете да го постигнете. Това е въпрос на нагласа и усещане. Ако го овладеете, можете да се избавите от комплекси, предразсъдъци, страхове.

Ако обичате романтични саги и розови романи, можете да се превъплътите в героите от тези истории с дрехи в розово. Розовото е многообразен и свеж цвят, който подчертава жествеността, прави ви закачлива и естествена. За да акцентирате на нежността, закодирана във вас, изберете розово бюстие или рокличка по тялото. За дамите, които обичат сладкия кукленски стил са рокли с панделки, дантели, къдрици. В бонбонено розово, разбира се.

В случай, че толкова розово ви идва в повече, но все пак искате този ярък и модерен акцент във вашия външен вид, просто се сдобийте с цикламени обувки на ток, които ще ви направят модна икона. Голяма чанта и ниски обувки в розово са чудесен избор за лятото. Розовите обувки никога не могат да изглеждат груби и недодялани, независимо от това кой номер са. Те придават нежност и финес на вашите крака и се съчетават чудесно с повечето цветове.

Розовото е подходящ цвят за млади момичета и жени, но може да се носи и от по-зрелите дами успешно. Розово сако от тънка материя, жакард в розово и черно, стилен панталон с ръб по целите крачоли в светло розово, това са само част от идеите, които можете да си откраднете от нас.

Дори и да не искате да обличате дъщеричката си в розово, тя вероятно ще бъде увлечена от този цвят, поради факта, че момичетата, „налитат“ на бонбонените цветове, а и заради повечето кукли, които са облечени главно в розово.

Разбира се, това не означава, че не бива да обръщате внимани е на останалите цветове.

Вашият коментар